Vijf avonden over de
toekomst van vastgoed in 2022

Vastgoed Marathon online

Vanaf maandag 10 januari t/m vrijdag 14 januari
Iedere avond van 19.30 tot 21.00 uur

| Deelname is gratis


  • Welke toekomst heeft vastgoed voor de (beginnende) belegger
  • ​Elke avond een interview met een ervaren vastgoedexpert
  • ​Laat je verrassen met nieuwe kennis over vastgoed
  • ​Stel jouw vragen live aan de sprekers 
  • ​Maak kennis met gelijkgestemden die net als jij de reis naar financiële vrijheid maken
  • ​Leer van concrete persoonlijke voorbeelden uit de praktijk
  • ​Start 2022 met mega veel inspiratie en bouw aan je mindset, middel en netwerk

Vastgoed Marathon Online 


Vijf avonden lang over vastgoed in 2022


Tijdens onze gloednieuwe Vastgoed Marathon van vijf dagen hebben we elke avond een nieuwe vastgoedexpert te gast. Deze sprekers hebben hun specialisme in fiscaliteiten, Property Sourcing, vastgoedstrategieën, financiën en investeren in de UK en in Nederland. 

Ga vanuit huis van start met jouw Vastgoed Marathon. Elke avond wordt je getrakteerd op een online avondje boordevol kennis, inspiratie en helderheid over besluiten. Net als bij een echte marathon doe je dit stap voor stap.

Meld je gratis aan en bepaal zelf welke avonden en onderwerpen jij interessant vindt om te volgen. Je mag natuurlijk ook alle avonden gezellig mee doen. De keuze is aan jou!

Ga vanuit huis
van start met jouw vastgoed marathon!


Tijdens onze gloednieuwe Vastgoed Marathon van vijf dagen hebben we elke avond een nieuwe vastgoedexpert te gast. Deze sprekers hebben hun specialisme in fiscaliteiten, Property Sourcing, vastgoedstrategieën, financiën en investeren in de UK en Nederland. 

Ga vanuit huis van start met jouw Vastgoed Marathon. Elke avond wordt je getrakteerd op een online avond boordevol kennis, inspiratie en helderheid over besluiten. Net als bij een echte marathon doe je dit stap voor stap.

Meld je gratis aan en bepaal zelf welke avonden en onderwerpen jij interessant vindt om te volgen. Je mag natuurlijk ook alle avonden mee doen.
De keuze is aan jou!

Iedere avond een ander thema

Maandag 10 januari

Succesvol hands-off investeren in de UK

Spreker: Laurens Mirani

Dinsdag 11 januari

De financieel expert over vastgoed

Spreker: Huib Heijdra

Woensdag 12 januari

Intelligent netwerken en investeren in Nederland

Spreker: Eveline Stam

Donderdag 13 januari

De succesvolle huizen Sourcer van Nederland

Spreker: Thijs Gunter

Vrijdag 14 januari

De fiscale mindset aan het woord

Spreker: Izaak Koppejan

Jouw sprekers

Pieter Monsma

Jouw Marathon Spreker is Pieter Monsma. Hij is oprichter en directeur van Great Property Experience en is elke avond de gastheer tijdens deze vijfdaagse Vastgoed Marathon. Pieter is naast ervaren vastgoedinvesteerder al jarenlang internationaal spreker, trainer, business-coach. Zijn grootste passie is mensen helpen patronen te doorbreken die ze tegenhoudt tot het bereiken van het succes dat ze wensen. Tijdens deze marathon interviewt Pieter de vijf verschillende sprekers. Hierdoor krijg jij als kijker en luisteraar een zeer compleet beeld van de vastgoedreis naar financiële vrijheid.

Laurens Mirani

Specialisme: Vastgoed in de UK

Laurens is sinds 2016 actief bezig met investeren in vastgoed naast zijn baan. In 2020 beloot hij het roer om te gooien door een groot deel van zijn portefeuille in Nederland te verkopen en zich volledig te richten op het VK. Inmiddels heeft hij zijn baan opgezegd en is hij full time bezig met coachen, sourcen en investeren.


Huib Heijdra

Specialisme: Vastgoed financieren 

Huib is sinds 2018 actief investeerder in vastgoed en daardoor financieel vrij. Hij geniet ervan om vooral beginnende vastgoedbeleggers met zijn kennis en ervaring te verrijken en, waar nodig, van financiële adviezen te voorzien.

Eveline Stam

Specialisme: Vastgoed in Nederland

Eveline heeft ruim 30 jaar ervaring in de corporate wereld, vooral op het gebied van financiële dienstverlening. Ze heeft in 5 verschillende landen gewerkt en spreekt vloeiend haar talen. Eveline heeft ervaring met verschillende typen vastgoed in zowel Nederland als Frankrijk, en ze is dé specialist in de Duitse Bank.

Thijs Gunter

Specialisme: Property Sourcing

Thijs zijn specialisme is Property Sourcing. In 2021 start hij, samen met zijn zoon Bas, met het Black Badge jaarprogramma. Binnen 3 maanden kopen ze maar liefst 13 panden waaronder een winkel. Ook leuk voor hem om te doen en voor ons om te weten: samen met zijn vrouw Yvonne runt hij een karakteristiek Bed & Breakfast in Uitgeest.

Izaak Koppejan

Specialisme: Fiscaliteiten

Izaak is fiscalist en spreker bij GPE. In het dagelijks leven werkt hij als belastingadviseur en investeert hij samen met zijn vrouw in vastgoed. Vastgoed is hun middel om een passieve inkomstenstroom op te bouwen waarmee zij tijd creëren voor het gezin.

Inspiratie

Laat je inspireren door de jarenlange ervaring, kennis en kunde van de sprekers
---

Netwerk

Ontmoet veel mensen die net als jij de reis naar financiële vrijheid maken
---

Educatie

 Leer wat je nodig hebt om te kunnen groeien met vastgoed

Ga goed van start in het nieuwe jaar en doe mee aan de Vastgoed Marathon!

Alle rechten voorbehouden 2022 © Copyright Great Property Experience
Neem contact op: +31 (0) 85 - 747 1000
Dollard 48, 3332 EE Zwijndrecht, Nederland